Hjem > Nyheter > Gull til Eskil i Ultra NM

Gull til Eskil i Ultra NM

15 oktober 2011

Det ble en spennende kamp om gullet helt på målstreken i H19-20 der Eskil Kinneberg spurtet omkapp med Jo Forseth Indgaard
. Eskil tapte den kampen med en drøy meter etter å ha løpt i 16 km. Men så viste det seg at Jo manglet stempel på  en post og dermed  ble det gullmedalje på Eskil

. I D17-18 løp Line Maria Haugen Melby inn til en sterk 5 plass, kun halvannet minutt bak vinneren
. Hun var med å prege teten det meste av den 10,7  km lange løypa.

Vetle Ruud Bråten lå an til en sterk plassering i H21 etter å ha vært med i teten i første del av løpet. Men så var han uheldig å slå kneet i en stein og valgte å bryte på siste runden. Ellers ble det ingen stor dag for Raumar i NM-klassene etter at flere av Raumarløperne både bommet og tapte for mye løpsmessig.
Blandt de øvrige klassene i Blodslitet løp Anders Haga inn til en flott 7 plass i H13-14 og Vetle Christiansen tok en 10. plass i H15-16.  Se øvrige Raumarresultater her