Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Fire Raumar-løpere topp ti i Natt-NM

Fire Raumar-løpere topp ti i Natt-NM

28 oktober 2011

Kveldens Natt-NM må sies å være en suksess for Raumar

. I D19-20 kom Oda i mål til en 5
. plass mens Marie ble nummer 10 i samme klasse
. Line Maria ble nummer 6 i D17-18. I herrenes seniorklasse lå Vetle lenge med tetgruppa, men gikk på en bom halvveis. Han løp i mål som nummer 7, men ble disket etter å ha løpt gjennom et forbudt område i et uoppmerksomt øyeblikk. Eirik R tok spurten i sin gruppe og ble nummer 8.

Av øvrige Raumar-løpere ble Sondre nummer 20 i H17-18, mens Magnus også var rask i spurten og tok en 14. plass i H21. Øyvind hadde en uforskamma bra passeringstid tidlig i løpet, men brente nok litt mye krutt, og måtte kaste inn håndkledet etter hvert . Torben og Åsmund startet også.

Tags:

Kommentarer er stengt