Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Vetle nr 2 i O-idol

Vetle nr 2 i O-idol

25 september 2011

Vetle Christiansen løp inn til en sterk 2. plass i nyskapningen O-idol for 16 åringer som gikk fra samme arena som Craft cupen i Asker.  Vetle var bare 10 . sekunder bak vinner Andreas Sølvberg fra Leik og  mestret godt den krevende o-tekniske løypa på 6,4 km. O-idol er et nytt konsept fra O-forbundet der de 25 beste jentene og guttene  i 16 års klassen får prøve seg i langdistanseløyper på juniornivå.  Det blir gjort ekstra stas på dem med GPS-tracking, storskjermproduksjon, karantenesone, samt start og passering inne på arena. Vilde Kinneberg hadde også kvalifisert seg i D16 og løp inn til en fin 9 plass
. Både Vetle og Vilde synes det var morsomt med krevende løyper og at det denne gangen var 16 åringene som var i fokus. Alt i alt en vellykket start for det nye konseptet O-idol. Se alle resultater her   ( siste del)

Tags:

Kommentarer er stengt