Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Våte KM stafett…

Våte KM stafett…

5 september 2011

..gikk i dag av stabelen på Kollbanen ved Kringsjå

. Raumar stilte med 1 jentelag, 1 damelag, 1 guttelag og hele 4 herrelag i regnværet som herjer
.

Jentene endte på en 6. plass, etter tre jevne løp. Damene endte som listefyll, med signatur DSQ, etter en uheldig feilstempling på første etappe . Guttene var bedre enn damene, men hakket ”svakere” enn jentene, og endte på en 7. plass i mål. Herrene våre innledet godt på første etappe, og 1. laget endte som nr. 4. 4.laget tok storeslem og endte som nest beste Raumarlag – sterkt jobba! – og endte på 12. plass. Rett bak finner vi 3. laget på en 14. plass
. 2.laget endte, som damene, opp som listefyll og som disket. De fleste var godt fornøyde med sine løp i dag, og spesielt Eirik Hovinds første etappe for 1.laget i herrestafetten viser at NM er rett rundt hjørnet.

Tags:

Kommentarer er stengt