Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Sølv og bronse i jr NM stafett

Sølv og bronse i jr NM stafett

24 september 2011

f.v. Magne, Håvard og Eskil

Våre juniorer viste igjen styrke i dagens NM stafett fra Solli gård i Asker. Jentene med Trine Breen, Line Marie H Melby og Oda Wennemo løp inn til en flott bronsemedalje etter en spennende avslutning der det var kamp om bronsen. Konnerud IL vant klart foran Halden SK.   Gutta med brødrene Magne og Håvard Haga og Eskil Kinneberg var blant forhånds favorittene og innfridde med en sterk andreplass etter Frol IL. NTNUI tok bronsen. Våre to andrelag klarte seg også bra i stafetten. Gutta med Vetle Christiansen, Johan Hoel og Sondre R Bråten løp inn til  17 og siste premieplass og andrelaget jenter med Marie H Håversen, Synnøve Beitnes og Vilde Kinneberg fikk en fin 18 plass.  Raumar Gratulerer 🙂    
Resultater her   og flere bilder under.

Magne  åpnet sterkt med å veksle helt i tet på første etappe etter å ha ledet det meste av løypa
. Håvard hadde litt tidstap i starten da han leste feil  kode inn i første post og trodde han hadde havnet på feil post
. Videre på etappen orienterte han godt og vekslet som nr 5
. Eskil tok opp jakten på tetlagene og hadde nesten kontakt da han gikk på en 50 sek. bom et par poster før passering samlingsplass. Ved passering var Raumar oppe på en tredjeplass, ca minuttet bak ledende Frol og NTNUI. Eskil passerte sistenevnte lag på den siste sløyfa, men Frol var det ikke noe å gjøre med idag.
Trine åpnet med å veksle som nr 5 etter et jevnt godt løp der hun selv ikke var helt fornøyd etter å ha  hatt noen småsleiver underveis.  Line Maria løp opp mot sitt beste i år på andre etappe og avanserte til 3 plass ved veksling. Oda løp ut med medalje i sikte. Inn til  passering kom Oda sammen med Tønsberg og Omegn hakk i hæl. Siste sløyfe var ugaflet og det ble nervepirrende å vente på hvem som ville dukke opp først. Oda hadde klart å rive seg løs før siste strekket og sikret dermed bronsen. Det er tre år siden sist at et  Raumarjentelag tok en medalje.      

f.v. Trine, Line Maria og Oda

   

f.v
. Vetle, Johan og Sondre

 

   

Synnøve sender Vilde ut på siste etp

Blide jenter før start , Line Maria og Synnøve

Sondre i full fart ut fra siste post

Marie løp en god første etappe

Tags:

Kommentarer er stengt