Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > O-ferdighetene satt på prøve

O-ferdighetene satt på prøve

21 september 2011

Ferdighetsmerketest stod på programmet på onsdagens rekrutt-trening fra A-brua i Gjerdrum .  Mellom 35-40 rekrutter fra Ullensaker, Frogner og Gjerdrum testet  sine o-kunnskaper og ferdigheter både teoretisk og praktisk.   De 3 mest erfarende skulle gjennom  gull-testen , 8 av rekruttene var klare for sølv-testen og de 26 ferskeste rekruttene tok bronse-testen.  Flere av utøverne i ungdomsgruppa tok utfordringen som veiledere og det var stas for de yngste å få spørsmål om kartteng, kompasset, målestokk osv fra ungdommen.  Alle bestod testen med glans og vil få  tildelt ferdighetsmerket i riktig valør. Nå er det bare å fortsette å trene opp  o-ferdighetene med kart og kompass
. Øvelse gjør mester ! 

Gratulerer til alle rekrutter 🙂 Se bildene på neste side

 Forsidebildet: Marthe spør Pernille og Thea om karttegn

Rekruttgjengen samlet

 

Jenter klare for start i "sølv-løypa"

 

Går det opp eller ned mellom post 2 og 3 ?, spør Anders

Hva er karttegnet for kolle ?, spør Bjørnar

Tags:

Kommentarer er stengt