Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Mange sterke prestasjoner på langdistansen

Mange sterke prestasjoner på langdistansen

9 september 2011

 

Trine Breen (t.v.) her på passeringsposten oppe i slalåmbakken i Kniplia. Hun var en av de som gjorde det svært bra av Raumarløperne på langdistansen i NM. Det ble en 8.plass i D19-20, snaut 9 minutter bak vinneren fra Konnerud – Maren Jansson Haverstad. Enda bedre gikk det med Oda Wennemo som kom på 6.plass sju minutter bak gullvinneren.

Raumar hadde med ytterligere to løpere i D19-20. Marie Hammer Håversen ble nr.17 og Nina Jeanette Tollehaug kom på 26.plass.

Totalt stilte det 15 løpere opp fra Raumar i NM langdistanse .

I D17-18 var Line Maria Haugen Melby eneste deltaker. Hun endte på 15.plass i klassen. Silje Ekroll Jahren løper nå som alle vet for svenske Sävedalens AIK men representerer Raumar i NM-sammenheng. Hun klarte en god 9.plass i seniorklassen.

Hva med gutta? Her kom medaljene! Eskil Kinneberg innkasserte gullet på hjemmebane noe han hadde som mål selv i forkant. Eskil var eneste Raumarløper i H19-20.

I H17-18 hadde Raumar med hele fem løpere. Magne Haga tok bronsen noe han var veldig fornøyd med på intervjuet til Ingvild etterpå
. Magne var kun 1.04 bak Borger Melsom fra Fossum. Storebror Håvard tok en sterk 12.plass, Sondre ble nr.17 selv om han ble observert av undertegnede med et vondt bein hos stevnelege Mona Kjeldsberg etter målgang. Videre har vi formløper Johan Hoel på 19.plass og Åsmund Wennemo på 54.plass.

I seniorklassen hadde Raumar med tre mann. Landslagsløper Vetle Ruud Bråten ble nr.10, Eirik K.Hovind ble nr.35 og nyervervelsen Magnus Svingheim kom på en 41.plass.

Alt i alt god laginnsats og mange premierte løpere. I NM får 1/3 av startende premie og det henger høyt.

Tags:

Kommentarer er stengt