Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Uttakskriterier for høstens stafetter

Uttakskriterier for høstens stafetter

15 august 2011

Det er rift om plassene på lagene til høstens NM-stafetter. For å få et godt grunnlag til å ta ut de riktige løperne har vi satt opp følgende granskningsløp. Vi oppfordrer alle løperne som ønsker å løpe på et best mulig lag under NM-stafettene å delta på disse løpene.

KM stafett senior : 28/8 Ringerike 2-dagers (2.dagen) *, stafetter hittil i år, skjønn

NM stafett senior : 28/8 Ringerike 2-dagers (2.dagen) *, 3/9 Trøsken KM-mellom Østfold eller 3/9 Nydalen KM lang, 4/9 Nydalen KM stafett, stafetter hittil i år, skjønn

NM stafett junior : 8-11/9 Raumar Orientering NM-uka, 17/9 KM mellom Bækkelaget Sk, stafetter hittil i år, skjønn

* Gjør oppmerksom på at AOOK/Halden/???/,,, skal ha NM-forbredende samling i Gjerdrum fra 26-28/8 (egen innbydelse kommer) . Oppfordrer våre løpere å stille på flest mulig av disse øktene
. Det vil blandt annet være en mellomdistanse med tidtagning på lørdagen og en enmannstafett med et meget sterkt startfelt på søndagen.

Forhåndsuttatte løpere.

Silje, Oda, Vetle og Eskil er forhåndsuttatt til 1.lagene i NM-stafettene, forutsatt at de er skadefrie og kan bekrefte å være i god form.

Tags:

 1. Øyvind
  18 august 2011 @ 21:07 | #1

  Ser at Torben har meldt seg på KM lang, Nydalten. Hva med å heller løpe i Trøsken Torben? Flere som blir med til Trøsken og mellomdistanse? http://eventor.orientering.no/Events/Show/459

 2. Aslak
  16 august 2011 @ 09:09 | #2

  Vi vurderte å bruke hardøkteneunder NM-samlinga som uttak. Siden kartene bærer preg av å være noen år gamle og noen av vår løpere kanskje er mer kjent enn andre i terenget fant vi at disse treningene ikke egnet seg som utaksløp. Derimot gir de veldig relevant NM-trening.

 3. Eirik Kamstrup Hovind
  8 august 2011 @ 18:41 | #3

  Ang. 28/8 Ringerike 2-dagers: Jeg mener det er bedre å bruke hardøktene på NM-samlinga i Gjerdrum som uttaksløp. Der får vi to hardøkter, på tid, i veldig relevant terreng.

Kommentarer er stengt