Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Siste finpuss før Hovedløpet

Siste finpuss før Hovedløpet

4 august 2011

Onsdag var det fellestrening for HL-ungdommene med o-teknisk  finpuss og påfølgende pizza og info om hva som venter under HL/OLL
. Det er god stemning i gruppa og alle gleder seg til sprinten i Fagernes lørdag og langdistansen på Beitostølen søndag.  Deretter følger O-landsleiren med varierte aktiviteter , trening  og avsluttes med kretsstafetten torsdag 12 . august

.

På bildet ser du f.v.: Johan Hoel ( H14), Silje Breen ( D16), Tiril Ruud Bråten ( D14), Emilie Hagen (D14),Vilde Kinneberg (D16), Karoline Sønsterudbråten (D15), Tone H Dalberg (D16) og Ivar Ryttervold (H14)
. Vetle Christiansen ( H16) var ikke tilstede.

Tags:

Kommentarer er stengt