Hjem > Nyheter > Ungdommene med topplasseringer i Løvspretten

Ungdommene med topplasseringer i Løvspretten

12 juni 2011

Amund (her i Unionsmatchen)

Pinseløpene på Hedemarken fortsatte i dag med langdistanse, igjen fra samme skytterbane som i går. Været var derimot mye bedre, og gårsdagens regn ga plass til sol og varmt vær
.

Som vanlig likte Raumars løpere seg uansett vær. I dag kan vi kanskje spesielt trekke fram ungdomsløperne våre. Amund ble veldig ivrig etter gårsdagens gode løp, og fulgte like godt opp med en 2. plass i dag i H13-14. På jentesida ble Karoline nummer 4 i D15-16, mens Tiril ble nummer 6 i D13-14.

I de litt eldre klassene tok Håvard en 3. plass i H17-18.

Seniorene løp Craft-Cup i dag, og selv om Vetle droppa ut av løpet halvveis sto gutta for en sterk laginnsats. Eirik KH ble nummer 13, Eirik R nummer 15, Simen 22 og Magnus nummer 31 . Sterk laginnsats, og hvis vi fyller inn tre ekstra løpere skulle vi ha et jukolalag som kan bite bra fra seg neste helg. I D21 tok Ingvild en 20. plass etter et løp hun var relativt godt fornøyd med.