Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Seier til Eskil i Løvsprinten

Seier til Eskil i Løvsprinten

11 juni 2011

Raumar markerte seg i flere klasser under dagens Løvsprint som er første løp i de tradisjonelle pinseløpene på Hedmarken. For juniorene var dette uttak til både VM og EM for  juniorer senere i sommer. Eskil Kinneberg løp inn til seier i H17-20, etter å ha ledet det meste av den 4,6 km lange løypa . Magne Haga  imponerte med et sterkt løp som gav han en 8 plass blandt de vel 120 deltakerne. Bror Håvard endte på en god 18 plass
. I denne klassen løp også Sondre Bråten og Johan Hoel godt, så alt i alt en god dag for Raumar-løperne.

I H21elite 1 markerte Vetle seg nok en gang med et godt løp som holdt til 7 plass, 1.15 min bak vinner Gaute Hallan. Nest best av våre ble vår nyervervede løper Magnus Svingheim med en flott 18. plass, tett fulgt av Eirik Hovind på 22 plass.
I ungdomsklassene løp Tiril R Bråten og Amund Hoel inn til hver sin flotte  andre plass i D og H 13-14. Her ble andres Haga nr 7. 
Søndag er det nytt løp fra samme arena. Dagens terreng var nydelig å løpe i , men  krevende o-teknisk med mye bruk av kompasset. Flere resultater kan du lese på  http://pinselopene.no/

Sterkt løp av Magne… 

Tags:

Kommentarer er stengt