Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Fart og moro i «Klypeløpet»

Fart og moro i «Klypeløpet»

22 juni 2011

årets rekrutter og Raumars landslagsløpere stilte side om side på startstreken i «klypeløpet» som gikk fra Lysdammen i Gjerdrum onsdag kveld. Over 50 løpere deltok i tillegg til medhjelpere og heiagjeng.  
For deg som ikke vet hva «klypeløp» er så er det kort forklart:  På noen av postene  i skogen var det festet klesklyper i postskjermen.  Poenget er å være av de første på posten og nappe med seg ei klesklype

. Samtidig må man ut på ekstrapost på vei til neste post og da øker sjansen for andre til å få klype på neste post. Flest klesklyper i mål gir seier
. En fin form for o-intervall. 

Etter klypeløp var det lagkonkurranser med appelsin-stafett og kjeksstafett der man måtte spise mariekjeks og samtidig  plystre en sang. Høres kanskje lett ut, men du kan jo prøve selv og se hvor mye lyd som kommer ut med tørr mariekjeks i munnen :-).  Mange testet badetemparaturen i Lysdammen
. Kaker og  frukt ble fortært og det vanket premie  på de med flest klyper. Vi legger ut noen flere bilder her etterhvert. Dette ble en BRAVO-kveld.  GOD SOMMER til alle i Raumar 🙂

Tags:

Kommentarer er stengt