Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Magnus Svingheim velger Raumar Orientering

Magnus Svingheim velger Raumar Orientering

31 mai 2011

Magnus på 15 Stafetten

Det er svært gledelig at Magnus har bestemt seg å satse litt mer på Orientering fremover, da han i utgangspunktet er kjent i skisporet. Magnus er en trivelig kar fra Hadeland som noen av dere har kanskje allerede har lagt merke til i Oslo City Cup, 15 Stafetten (3.lag, siste etappe), og at han bodde sammen med oss under NM Sprint helgen. Etter gjestopptreden i 15-Stafetten har han nå meldt overgang til Gjerdrum O-lag og dermed også Raumar. Vi er veldig glade for at Magnus har valgt å løpe for Raumar, og første offisielle innsatsen i Raumar drakten vil dere kunne se på pinseløpene.

I vinteren var Magnus usikker på hvor mye orientering det skulle bli, men etter at han ble mer og mer med på fellestreninger og o-tekniske økter i Oslo, fikk han opp motivasjonen for Orienteringen. Selv om det ikke ble de store bollene forrige helg (fortsatt løpene for Hadeland), vet vi hva han er god for. Han løp på 15 Stafetten like rask som våre 1.lags løpere, selv med 3 pølser og en brus i magen. Han valgte Raumar da han er godt kjent med de «gutta fra Kringsjå» og gled rett inn i miljøet
. Magnus har som mål å bli en viktig brikke i stafettene for Raumar, og individuelt er målet å komme seg oppover i Craft Cup listene . Magnus skal etter Sommeren begynne å jobbe i hjemmetraktene. Han skal ha en 60% stilling på en skole og mener at det passer bra med treningen, og har som mål og kunne bidra både i treningsmiljøet i Oslo og i Raumarlandet.

Magnus velger Raumar

Vi ønsker Magnus hjertelig velkommen.

Tags:

 1. Ingvild
  1 juni 2011 @ 15:45 | #1

  Vælkømmin te gards!

 2. Kari Kamstrup Hovind
  31 mai 2011 @ 10:55 | #2

  Ja dette var en hyggelig melding, Magnus! Hjertelig velkommen!

 3. lene kinneberg
  31 mai 2011 @ 08:57 | #3

  Velkommen til Raumar 🙂

Kommentarer er stengt