Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Eskil satser videre med ny klubb

Eskil satser videre med ny klubb

13 mai 2011

Eskil har etter mange fine år i Raumar orientering bestemt seg for å søke nye utfordringer. Etter mange overveininger i løpet av vinteren, har han bestemt seg for å fortsette sin orienteringskarriere  i IFK Gøteborg. Det vil si at han fra 1.juli i år vil begynne å konkurrerer for sin nye klubb. Eskil vil fortsatt bli boende i Gjerdrum ett år til før han flytter til Gøteborg. Der vil han satse på å kombinere studier med toppidrettssatsing de kommende årene. Eskil er fortsatt medlem av Raumar orientering og vi vil ganske sikkert få se han i Raumardrakta  under årets NM på hjemmebane og på NM-stafetten for juniorer senere på høsten. Han vil også fortsette å konkurrere for Raumar i ski-orientering
. Det er selvsagt ikke heldig for en klubb å miste en av sine profilerte løpere, men samtidig bør vi være litt stolte over at vi klarere å utvikle landslagsløpere som Silje, Oda, Eskil og Vetle. At noen velger å fortsette sin karriere i en annen klubb for å optimalisere mulighetene til å studere og satse videre på orientering, får vi leve med. Raumar orientering er fortsatt et av de få norske herrelagene som hevder seg topp-50 i Tiomila. Vi har et damelag som er i framgang.  Vi har flere lovende juniorer og ungdomsløpere .  I tillegg er det god rekruttering i flere av lokallagene. Så er det opp til utøvere, foreldre, trenere og styret i klubben å bygge opp gode treningsgrupper i de forskjellige årsklassene og legge til rette for satsing på alle nivåer. Vi ønsker Eskil lykke til i sin nye klubb IFK Gøteborg http://www.ifkgbgol.nu/index.php og vi håper han vil fortsette å sanke NM gull og gode plasseringer for Raumar orientering også i framtiden.

 Treningskomiteen

Tags:

Kommentarer er stengt