Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Våryre ungdom i Moss

Våryre ungdom i Moss

17 april 2011

Denne helgen ble de røde,hvite og blå observert i Mossemarka på jakt etter poster

. Raumar-ungdommene hadde klubbsamling  på Norødegården, OK Moss sitt klubbhus
. Herfra ble lørdagens første økt, en momentløype, gjennomført . 15 trenigsivrige ungdom og 7 ledere/trenere fikk en flott start på påsken. For noen var det første treningdsøkt i terrenget på ordentlig barmark. Når det i tillegg var deilig vårvær og blå- og hvitveisen tittet fram mellom gamle laublader, var det virkelig gøy å løpe orientering 🙂

Andre økt på lørdag stod 1-mann stafett på programmet ( korte sløyfer med runding og kartbytte). Søndag reiste vi over til Jeløya der vi løp ei løype med  flere lange strekk og en sommerfugl
. På treningene terpet vi spesielt på kompassbruk, tommelgrep, løfte blikket og lese høydekurver/høydeformasjoner. Den store TV skjermen på hytta var perfekt til gjennomgang av løype og vise film om kompassbruk og tracking fra sprinten i Vestfold der junior og seniorene våre kjempet om Norgescup poeng. Vi fikk tid til  å slappe av også, spise kaker og tacomiddag. Noen av gutta fant en robåt og testet den i elva .  Lørdag kveld var det  tid for en quiz, bl.a. fikk vi testet hvordan det står til med kunnskapen om Raumar.  Hvem er nå  leder i klubben ? Er det Kari mon tro, eller kanskje Lene, nei heldigvis kom alle gruppene på at Tron Erik er vår leder . Men når klubben ble stiftet var verre. Noen tippet 1970 og noen 1999…tja , heldigvis trenger vi ikke kunne dette når vi leter etter postskjermer i skogen. Men ikke alle kunne spørsmålene om  karttegnene heller, så vi trenger å trene mye med kart….og huske at o-teknikken styrer farten !  

En gjeng med flotte 13-16 åringer: Foran f.v.: Synne, Emilie, Tiril, Mari, Silje og Marte. Midten f.v: Lars, Martin, Ivar, Bjørnar,Vilde, Tone. Bak f.v.: Anders og Amund.

Såååå glad blir man når o-sesongen er igang 🙂

Tags:

Kommentarer er stengt