Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Slutt på ferie – ut på o-løp

Slutt på ferie – ut på o-løp

27 april 2011

Rett etter at påskeferien blei avslutta var det 21 Raumar-løpere som møtte opp på Huseby for det 3. løpet i Oslo City Cup. Enda flere var påmeldt, men det var tydelig at hardtreninga gjennom påsken gjorde at mange var litt slitne, og valgte å spare seg til tio.

I dameklassen var Line Maria denne gangen raskest med en 8. plass, og viste dermed Ingvild at det ikke holder å bare dukke opp på City-cup. I herreklassen tok Torben igjen 2. plassen, denne gangen bak Mattias Karlsson fra Bækkelaget. Andre Raumar-løpere i topp 10 var Simen (6), Magne (7) og Eirik R (9).

Blant rekruttene kom Audun og Hallgeir inn til 9. og 10. plass
.

Resultater

Tags:

Kommentarer er stengt