Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Gøteborg open

Gøteborg open

23 januar 2011

I helga har de svenske og norske seniorlandslagene hatt felles samling i Gøteborg
. Samlingen, som også var åpen for andre eliteløpere, besto av nattløp m/fellesstart på torsdag, to o-tekniske økter på fredag, sprintløp m/kvalifisering på lørdag og jaktstart med utgangspunkt i nattløpet og sprintløpet på søndag. Fra Raumar stilte Oda, Vetle og Eskil for å teste seg mot noen av verdens beste o-løpere
. Alle tre fikk en flott treningshelg selv om det lå en del snø i terrenget. Oda løp inn til en flott 6.plass på jaktstarten kun slått av noen av verdens beste senior damer. Vetle gjennomførte samlingen på en grei måte og løp en bra jaktstart i dag
. Eskil løp jevnt og godt hele helga og tok en overaskende 2.plass totalt
. Han ble bare slått av svenskenes beste, Marcus Millegård, som ble nr. 5 på langdistansen under VM i Trondheim. Hele det norske seniorlandslaget måtte se seg slått av juniorløperen fra Raumar.   http://www.ifkgbgol.nu/sites.php?sites_id=94

Tags:

Kommentarer er stengt