Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Smålands

Smålands

1 november 2010

Raumargutta var ganske skuffa med egne løp og resultat i sesongens siste stafett

.
På nattas individuelle løp missa EirikKH en del for mye, mens Vetle sleit med tunge bein i et ellers bra o-teknisk løp
. Søndag morgen løp EirikR godt o-teknisk, men med dårlig form taper man likevel tid. Øyvind løp lenge godt, men ble stressa av å ta igjen LOL, og gikk på en 3-4min bom på slutten. Eskil starta på samme måte som Øyvind avslutta, og missa 1.post med nesten 5min. Når han i tillegg føler seg sliten for første gang på ett år, taper han 11min til Olav Lundanes
. Eskil kom inn til 26.plass, dessverre en plass og 1:27 bak Lillomarka…
Oda løp godt for et kombinasjonslag med Konnerud og Ås, og laget fikk en 5.plass!

http://www.smalandskavlen.nu/

Tags:

 1. 1 november 2010 @ 22:02 | #1

  Jeg går utifra at det ikke er Lund selv som har skrevet det forrige innlegget (siden jeg selv er Lund….) så om Lund ble stresset eller ikke, kan vel jeg svare bedre på…

  Kan fortelle sjøl:
  Tok igjen Even fra LOL og en fra Lidingö da det var igjen ca to km. Even har siden sagt at han bommet stygt på den posten og gjorde et rykk da han så at det kom en Raumardrakt. Om han hadde planlagt å vente ved den posten vet jeg ikke, men at han var klar for et rykk har han sagt i alle fall 🙂
  Jeg lot meg stresse. Even var litt for langt foran til at jeg kunne se ryggen hele veien, Lidingö-karen løp litt sikksakk og jeg ble dessverre med på noen småsvinger. Lot meg stresse av at jeg ikke løp de to helt i kapp og forbi (hadde jo tatt dem igjen og skulle jo egentlig forbi i en fei for f…!), men da kom en større bom (på en i utgangspunktet enkel post). Kjipt!

  Men hele laget og jeg skal revansjere oss neste gang!

 2. Motbakkene
  1 november 2010 @ 21:35 | #2

  Vil bare informere om at Lund ikke ble stresset av at han tok igjen LOL, det var Even som ventet for så å rykke direkte.

Kommentarer er stengt