Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Vellykket Raumardag på Hurdalsenteret

Vellykket Raumardag på Hurdalsenteret

17 oktober 2010 L Kinneberg/M Sørum

BRAVO_ungdom_Raumardagen2011.jpgRundt 30 ivrige stilte opp på østsida av Hurdalsjøen for å foreta evaluering av årets sesong samt klekke ut planer for sesongen 2011.

For noen startet dagen med trening i Eidsvoll, mens andre startet med klubbmøte hvor alle lokallag skulle være representert
.
F.v.: Vilde, Karoline, Ivar, Magne, Johan og Mathilde
. Liggende: Pernille
.

BRAVO-Raumardag

Etter møtet/treninga fortsatte dagen med en herlig lunsj inkludert dessert
. Her var det blant annet lasagne, spekemat, eggerøre og grønnsaker. Det var flere typer dessert, blant annet riskrem.

Bravo-evaluering var neste post. Prosjektet ble evaluert og forsamlingen ble delt inn i grupper for å komme med kreative innspill til nye aktiviteter for neste sesong. Dette blir tatt med videre til senere møter. Tron Erik kom i tillegg med info fra styrets arbeid, blant annet fortalte han om stipend til de hardest satsende i klubben.

Raumardagen2011 010_1.JPG

Dagen ble avsluttet med premieutdelinger. Det vanket priser til rankingvinnerne og medaljører i klubbmesterskapet . I år var det kun ett klubbmesterskap, arrangert av Frogner. Lene Kinneberg og Vetle Ruud Bråten tok vandrepokalene i hovedklassene. Mange har to napp i herrepokalen og kan selvsagt vinnes til odel og eie av en person til neste år.

Rankingmester ble som i 2008 Magne Haga. Øvrige rankingvinnere ble Synne Rapp og Anders Haga i rekruttklassene, Karoline Sønsterudbråten og Magne Haga i ungdomsklassene, Eskil Kinneberg i junior/seniorklassen og Helge Monsrud i veteranklassen. Fullstendig resultatliste ligger på rankingsida.

Magne_rankingvinner2011.JPG

Magne tok O-boka i år

Som en del av Bravo-prosjektet delte coach Ståle ut Bravo-priser til løpere/trenere som har gjort seg fortjent til det. Blant de som fikk pris var Aslak for å ha fullført NM ultralang i Sørreisa og Terje for sitt iherdige administrative arbeid.

Raumar har prestert svært bra i HL og NM i år, og bare Halden har en bedre statistikk. Det ble premier til medaljørene i HL og NM samt de som kom i topp 10 i senior-NM. Raumar hadde tre løpere i junior-VM, Oda, Eskil og Vetle, og Eskil ble verdensmester på stafett.

Selvsagt måtte det (frukt)champagne med BRAVO-futt til på en slik dag, pluss kake og salutt.

Raumardagen2011_003.JPG

Bilde fra salongen vi disponerte

Tags:

Kommentarer er stengt