Hjem > Nyheter > Gull til Eskil i NM Langdistanse

Gull til Eskil i NM Langdistanse

11 september 2010 Simen Rustad

Eskil tok gull i NM langdistanse i dag
. Raumar hadde ytterligere 5 topp-ti plasseringer i det spesielle ravineterrenget nord for Askim . De tunge bakkene i Askim-terrenget gjorde at mange fikk det tungt under NM langdistanse i dag
. Eskil vant H17-18 hele 5:46 foran neste mann, mens det så var drøyt 12 minutter ned til bronsemedaljen. Håvard løp også et veldig bra løp i denne klassen – formen var bra, men det gikk vekk litt mye tid til småbomming, noe som gjorde at det var litt irriterende å bare være 50 sekunder unna pallen. Sondre ble nummer 20 i klassen.

Gutta i den elste juniorklassen beit også bra fra seg. Vetle hadde lenge los på en plassering helt i toppen, men en halvannen minutts bom på første post etter runding gjorde at det ble «bare» en sjetteplass, 3 minutter bak seieren og snøtt 40 sekunder unna en medalje. Eirik Hovind var derimot godt fornøyd men sin 9. plass
. Sjur løp inn til 31. plass i klassen, i feil drakt.

I D21 fant Silje Raumar-drakta fram til ære for NM-helga, og ble nummer 4 uten noen større bom, men skulle ønske at hun hadde enda mer krutt i beina i dag.

I D17-18 ble Oda nummer 9, og det var vanskelig for raumar.nets utsendte å få noen videre kommentar.

I H21 startet Øyvind tidlig, kom først i mål, og trona øverst på lista ei god stund, men da mange sterke kom bak ble det til slutt en 32
. plass, og nesten premie. En av de som kom bakfra var Eirik, som kanskje løp sin beste langdistanse som senior, og ble nummer 19 etter en bra avslutning hvor han plukka mange plasser. Simen hadde en lang tur i skogen, men fikk en liten opptur ved å ligge i ryggen på lokomotivet Lundanes etter runding, og endte til slutt på en heller beskjeden 49. plass.