Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Eskil og Vetle vant O-ringen totalt !!

Eskil og Vetle vant O-ringen totalt !!

30 juli 2010 Øyvind Lund

Raumars løpere til nye høyder! Klubbens første sammenlagtseier i verdens største o-arrangement, O-ringen.

Eskil vant O-ringen (Bilde fra jrVM Danmark)

Det var ikke veldig neglebitende spenning i herrenes yngste eliteklasse i O-ringen. For Eskil hadde sørget for en god luke til konkurrentene i løpet av de fire første dagene. Solid løping av Eskil alle de fem dagene i Örebro. At han vant to av etappene er kjent, men vi skal også merke oss den utrolig jevne løpingen – Eskil ble dårligst nr 6 i klassen med totalt 119 deltagere. Mens alle hans konkurrenter hadde minst en dårlig dag, kjørte Eskil jevnt veldig gode løp over hele uken .

Vetle tok hjem pokalen i Åpen9-klassen. Det må ha blitt hard kniving med Rasmus Skaare, LOL, underveis, men Vetle var altså best i spurten og tok totalseieren
.

Magne Haga hadde 3. beste tid på jaktstarten i H16 og totalt ble det en kjempegod 4.plass! En veldig sterk prestasjon. Vi gratulerer Magne, Vetle, Eskil og alle de andre Raumarløperne med flotte løp i O-ringen.

Raumars resultater kan du se her på http://www.oringenonline.com/Ola/MyPageView.aspx?Language=English&MyPageId=%c3%98yvind+Lund.

Hører at det har vært litt regnvær i Örebro, men vil tro at stemningen har vært god allikevel. Akkurat nå er fotballkampen i O-ringen i gang og Norge har redusert til 1-1.

Neste år tenker undertegnede at han må være tilstedet …og ikke bare sitte foran webradioen 😉

O-ringen 2011 i Hälsingland: http://oringen.se/orter/halsingland2011.4.53d8233f128413358ef80001082.html


Kommentarer er stengt