Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Herrene løp inn til en hederlig 39.plass på 10Mila

Herrene løp inn til en hederlig 39.plass på 10Mila

5 mai 2010 Terje Bråten

Vetle_lite.jpgMed herrelaget hadde vi en målsetning om å komme inn blant de 50 beste lagene. Guttene viste styrke ved å løpe inn til 39.plass. Tidenes beste Raumar plassering . I fjor ble det 85.plass og i forfjor 74.plass.

På andreetappe løp Vetle Ruud Bråten laget opp 88 plasser og vekslet på 6.plass. Han løp 2:22 fortere enn teten på etappen. Eskil Kinneberg viste styrke på sin 3.etappe – långa natten – og holdt følge med verdenseliten. Han holdt 6.plassen etter sin etappe
.

Med Raumar på 6.plass etter 3 etapper ble det spennende utover natta!!

Vi gratulerer herrene med innsatsen!  

Herrelag_tio.jpg

1.etp – Eirik Rustad startet litt svakt ved å tape 4:30 til første meldepost. Etter en liten bom tidlig i løpet klarte han å få opp farten og løp derfra og inn til veksling like fort som teten. Han vekslet på 94.plass 4:12 bak vinneren.

2.etp – Vetle Ruud Bråten løp en kjempeetappe og løp laget opp fra 94.plass til 6.plass etter 12 km nattorientering. Han løp laget inn nærmere på teten og vekslet bare 1:50 bak vinneren. Det ble høy stemning i Raumarleiren da han sendte Eskil ut på 3.etp i godt selskap med verdenseliten. Vetle hadde nest beste etappetid.

3.etp – Eskil Kinneberg løp långa natten sammen med de store favorittene i stafetten. Han klarte å være med teten helt inn til veksling og beholdt 6.plassen. Det er meget sterkt av en yngre juniorløper å orke dette tempoet i 17km!

4.etp – Eirik Kamstrup Hovind løp en jevn etappe, småbommet litt og tapte litt tid mot de aller beste. Han vekslet på 19.plass.

5.etp – Trygve Tømta løp også en god etappe, tapte noen plasser og vekslet som nr 26.

6.etp – Magne Haga løp også bra, tapte 10 plasser og vekslet som nr 36.

7.etp – Håvard Haga løp ut i nesten dagslys og klarte å beholde plasseringen inn til vekling – fortsatt nr 36.

8.etp – Øyvind Lund tapte en plass og vekslet som nr 37.

9.etp – Simen Rustad tapte 5 plasser og vekslet som nr 42. Simen var litt "rusten i o-teknikken" etter lite o-trening i våres. 

10.etp – Harald Aas løp laget opp til 39.plass etter en solid sisteetappe.

Kort oppsummering: Eirik R, Vetle, Eskil og Harald løp alle glimrende etapper, mens de andre 6 løperne løp gode etapper, men kanskje ikke helt opp mot sitt aller beste. Med noen flere løperpe som viser sitt aller beste i 10Mila neste år kan vi kanskje skru målsetningen enda litt høyere. Hva med målsetning om å komme inn blant de 30 beste?? 

 

Tags:

Kommentarer er stengt