Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Eskil forsvarte natt-NM gullet

Eskil forsvarte natt-NM gullet

17 april 2010 Harald Aas

Eskil_NM_natt_2010.JPGI de dype skoger ved Halden forsvarte Eskil Kinneberg, på suveren måte,
natt-NM gullet fra i fjor, ned til nærmeste konkurent var det 1.19

. I D17-18 fulgte Oda Wennemo opp med en sterk 3.plass, etter gull i fjor . Silje Ekroll Jahren ble nummer 8 i D21, mindre enn 2 minutter unna bronsjemedalje. Vetle Bråten ble 6 i H19-20, også han på var skuddhold til medalje. Beste Raumarløper i H21 ble Trygve med 32. plass. Totalt stilte 10 Raumarløpere til start. Resultater hos arrangør
.

Oda har fått sin bronsemedalje. Foto: T Bråten

Oda_NM_natt_2010.JPG

Eskil utalte etter løpet: Mot første post lå jeg i feltet og kontrollerte. Da resten av feltet bommet på den første posten gikk jeg rett i posten. Dermed fikk jeg en god luke. De andre klarte aldri å hente meg inn igjen. Dermed fikk jeg muligheten til å løpe mitt eget løp. Gjorde ingen feil, bare noen mindre svinger inn mot noen av postene. Et godt nattløp. 

Bilde av pallen i H17-18, Eskil på topp.

 

Bilde av pallen i D17-18, Trøtt? Oda nærmest kamera 🙂

(de 2 siste foto: Halden SK)


Kommentarer er stengt