Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Ungdommene løp inn til 3.plass i 10Mila

Ungdommene løp inn til 3.plass i 10Mila

27 april 2008 Terje Bråten

tio_2008_ungdom.JPG Førstelaget med Magne Haga, Anikken Gjerde Alnæs, Line Maria Haugen Mellby og Eskil Kinneberg løp inn til en glimrende 3.plass under ungdomsstafetten i 10 Mila.

Selveste kong Carl Gustav sto for premieutdelingen
. På bildet ser vi kongen klappe for den gode plasseringen til Raumar!

På førstelaget fikk Magne oppdraget med å løpe startetappen og han svarte med å løpe en meget god etappe. Ut fra start fikk han en god posisjon og løp side om side med 2.lagets Åsmund Wennemo. Han vekslet som nr 29 snaut 3 min bak lederen. Før start var Magne både spent og litt nærvøs, men godt konsentrert om oppgaven.

På andre etappe løp Anikken en glimrende etappe og var allerede ved meldeposten oppe på en andre plass. Den plassen holdt hun helt inn til veksling. På tredje etappe løp Line Maria mot mange gutter og hun svarte opp med å følge de aller fleste. Line Maria ble litt "lang i maska" og litt ekstra nervøs da hun hørte at Anikken løp laget helt opp på andreplass på meldeposten. Inn til veksling kom hun som nr 7, men bare 1 drøyt minutt bak lederen. Eskil tok så fatt på siste etappen og ble raskt løpt inn av Turun Suunnistajat (Finland) og OK Ravinen (Sverige) som startet litt bak han. Disse 3 løperne holdt høy fart og løp inn teten og tok føringen i stafetten. Inn til siste post kom de 3 løperne alene i tet og Eskil ledet på siste post. På oppløpet ble de 2 andre løperne for sterke og stakk av med første- og andreplassen. Eskil løp Raumar inn til en sterk 3.plass og beste norske lag i 10Mila. Dette er tangering av tidenes beste plassering for Raumar
. I 2004 klarte vi også en 3.plass
. (dengang løp Eirik Rustad, Marius Vegheim, Silje Ekroll Jahren og Eirik Kamstrup Hovind)

Dette flotte bildet står på forsida til OPN (www.opn.no) etter 10mila!

tio_raumar_nr3_ungdom_08.jpg

På andrelaget løp Åsmund Wennemo, Mari Vegheim, Trine Breen og Sondre Ruud Bråten. Laget løp inn til en 22.plass. Trine Breen løp en kjempegod 3.etappe og løp laget fra 43. plass og helt opp til 15.plass.

Tredjelaget med Eivind Stenhammer, Vilde Kinneberg, Vilde Dalgaard og Johan Hoel ble nr 64. Her viste Johan fram løpsstyrken sin på siste etappen ved å løpe laget opp fra 114 til 64
. Det er 50 plasser!

På fjerdelaget løp Stine Dalberg, Silje Breen, Jørgen Stenhammer og Sondre Olsson. Laget ble nr 65 etter . Også på dette laget løp alle 4 meget gode etapper!

Femtelaget med Sindre Alnæs, Helene Kjeldsberg, Karoline Sønsterudbråten og Robin Høglund (lånt løper fra løperbanken) løp også meget bra. De ble nr 239 av ca 350 lag på startstreken. 

For en bredde vi har i Raumar! Det er ikke mange klubber som kan vise til slike resultater.

Flere bilder kommer snart, så følge med!

Tags:

Kommentarer er stengt