Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Bildegallerier fra 10mila og Kvist-kvaset

Bildegallerier fra 10mila og Kvist-kvaset

16 mai 2006 Trygve Tømta

galleri_lite.jpgI vårt (nesten) nye bilde- og videogalleri kan du nå se tilsammen over 50 bilder fra 10mila og Kvist-kvaset.

Det ligger også noen bilder fra 10mila i 2003, Kvist-kvaset 2002 og tre videoer
. Spesielt videoen fra Nes duotlon 1997, hvor Olav Engen, Lene Moe og Øyvind Lund er intervjuet, er verdt en titt.

galleri.jpgNoen har sikkert lagt merke til "bilder og video"-linken i menyen, her finner du nå mange bilder(over 50 fra 10mila og Kvist-kvaset) og noen videoer
. Foreløpig har vi

Bilder fra:

  • Kvist-kvaset 2006
  • 10mila 2006
  • 10mila 2003
  • Kvist-kvaset 2002

Videoene:

  • Spring Cup 2003
  • Torgeirs spurt i NM 2003
  • Nes duotlon 1997

Meningen med galleriet er at vi i tillegg til bildene i nyhetssakene, som ofte er av de samme personene, skal ha bilder av mange flere av våre løpere og fra livet utenfor innløpet. Det er ikke meningen å ha bilder fra hvert eneste arrangement, vi satser på å velge ut noen større og mindre løp, med stor Raumardeltagelse, i løpet av året.


Begrenset tilgang

Siden internett er åpent for alle, har vi ingen kontroll på hvem som leser sidene våre. Det er ikke sikkert alle medlemmer ønsker å ha bilder av seg eller sine barn liggende fritt tilgjengelig på internett
. Vi har derfor valgt å begrense tilgangen til galleriet, for å kunne se bilder og video må man ha brukernavn og være innlogget.

Har du allerede skaffet deg brukernavn og passord i forumet, trykker du bare bilder og video i menyen, og logger deg på når du blir bedt om det.

Å skaffe seg brukernavn og passord tar ikke mer enn et par minutter, trykk her og velg et fornuftig brukernavn (f.eks fornavn.etternavn). Deretter må du vente noen timer på at vi godkjenner brukeren din
. Når alt er i orden, kan du se bilder og video og bruke alle funksjoner i forumet.

Husk forumet
Minner til slutt om forumet, har du kommentarer til nyhetene, spørsmål, noe du har funnet eller glemt igjen, noe du vil selge, noe du vil diskutere eller si, er forumet stedet.

Det er ikke nødvendig å ha brukernavn for å skrive i forumet, men innloggede brukere får tilgang til flere funksjoner, f.eks. å rette opp feil i egne innlegg.

Tags:

Kommentarer er stengt