Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Jubileums-Kraftløpet (25 år) skytes i gang om 22 dager

Jubileums-Kraftløpet (25 år) skytes i gang om 22 dager

5 september 2003 Olav Engen

Hans Jacobsen med børsa har vært Kraftløpets faste starter de siste årene

. I år skal han derimot løpe jubileumsutgaven som blir litt annerledes enn de tidligere arrangementene. Sett av dagen og kvelden 27.september !

Det starter med prolog, fortsetter med selve Kraftløpet og avsluttes med bankett. Hans Jacobsen med børsa har vært Kraftløpets faste starter de siste årene. I år skal han derimot løpe jubileumsutgaven som blir litt annerledes enn de tidligere arrangementene. Det vil han ikke gå glipp av, og det vil vel ikke du heller…?

Innbydelsen til Kraftløpet 2003:
TRYKK HER

I år skal alle være med…

En viktig målsetting ved planlegginga av årets jubileumsløp har vært å få med så mange som mulig av de tidligere deltagerne.
Det var også en målsetting å ha en heidundrandes bankett etterpå, men da kunne vi jo ikke løpe dagen etter slik vi alltid har gjort.
Likevel – Kraftløpet har alltid vært, og skal alltid være, to løp med sammenlagt tid.

Det hele endte med at vi arrangerer en kort prolog på formiddagen på ca 1,5 km. Det finnes ingen tidligere eller nye deltagere som ikke klarer å fullføre iallfall prologen.
Kraftløpet fortsetter så med jaktstart/fellesstart 3 timer senere – i ei løype som er litt lenger enn den har vært de siste årene – men mye kortere enn sammanlagt distanse over 2 dager.

Ekstraservice for saktegående…

Som en ekstra service kan de som betrakter seg som svært saktegående løpere få dispensasjon til å starte i en fellesstart 1,5 time før den ordinære fellesstarten og 2 timer før jaktstarten (rar 3 påmeldte her allerede). På den måten bør ALLE ha mulighet til å komme i mål uten at vi må utsette banketten
. Vi starter jo ikke banketten før alle er i mål…

Det skjer noe mellom prolog og selve kraftløpet, det skjer noe i løypa, det skjer noe mellom Kraftløpet og banketten, det skjer noe på banketten. Ikke gå glipp av noe !!

Banketten også for ledsagere…


Tradisjonelt har banketten vært for de tøffe kvinner og menn som har fullført første dag av Kraftløpet, og selvsagt assistert av våre uvurderlige arrangører i form av SJEFEN med stor S, starter, løypelegger og sparkepiker/kokker/serveringshjelp.

I år kan alle deltagere også ta med seg ledsagere, selv om disse ikke løper Kraftløpet.

Meld deg på allerede nå f.undseth@c2i.net

Reportasjer fra fjorårets Kraftløp:

Dobbelt norsk etter første dag av Kraftløpet 2002: TRYKK HER

Karin og Trygve Kraftløpvinnere 2002: TRYKK HER

Tags:

Kommentarer er stengt