Hjem > Nyheter > Orienteringsforbundet har i dag lagt ut veieleder for gradvis gjenåpning av o-sporten fra 7. mai

Orienteringsforbundet har i dag lagt ut veieleder for gradvis gjenåpning av o-sporten fra 7. mai

Nå ser det ut som ventetida er over, og vi gradvis kan komme igang med konkurransedelen av sporten vår også! Det forventes da at det vil komme løpstilbud i helgene framover (først ut er alle ungdomsklasser i Gromløpet lørdag, meld dere på før det blir fullt!), så det er bare å følge med i Eventor! Raumar-karusellen vil også komme igang etterhvert.

Veilederen finner du her: http://orientering.no/media/filer_public/8c/45/8c459fe4-bf99-4001-9fc5-670bc6177e7a/veileder_for_lokale_o-lop_med_med_begrenset_deltagelse.pdf

Vi har også hatt treninger for ungdom og junior-løperne våre i mindre grupper et par uker, og noen har løpt «konkurranse-like» økter i Halden og i krets-regi, samt at underklubbene har hatt lokale karusell-løyper ute. Så mange av oss er i gang med sesongen!

Kevin klar for «Korona-trening»
Emma går igjennom løypa med Ingrid før start
Tags:

Share
  1. Ingen kommentarer enda.
  1. Ingen tilbakespor enda.