Hjem > Nyheter > 6 Raumar-løpere klare for NM-uka

6 Raumar-løpere klare for NM-uka

10 september 2019

Raumar stiller i år med 6 løpere i NM-uka som arrangeres denne uka av Tønsberg og Omegn med langdistanse (torsdag) og stafett (søndag) på Skrim, og mellomdistanse (fredag/ lørdag) på Tjøme.

I herrer senior stiller Anders og Magne på langdistanse. Anders håper å forbedre sin 13 . plass fra vårens NM-ultralang, mens det blir spennende å se om Magne kan kopiere fjorårets knall-løp i NM som resulterte i 10. plass.

Magne spurter mot 10 . plass NM Vegårshei 2018

I H17-18 løper Øistein og Gaute langdistanse. Øistein har 21. plass fra NM-ultra som beste NM-løp fra tidligere, mens Gaute har vært på poengplass i 4 av NC-løpene så langt i år.

I D17-18 håper Kristine å forbedre sin beste NM-plassering som er nr. 12 fra NM langdistanse i fjor.

De 3 juniorene blir supplert med Christoffer Sletten på lørdagens mellomdistanse-finale. Christoffer debuterer i NM-sammenheng, og håper på å samle god erfaring.

Det er planer om 2 herrelag på stafetten søndag. Det er litt tynt på damesiden i klubben for tiden, men Kristine håper å få med seg noen til et mix-lag.