Hjem > Nyheter > Mange fine Raumar-resultater i O-festivalen

Mange fine Raumar-resultater i O-festivalen

25 juni 2018

O-festivalen ble i år arrangert av Fossum, med Fornebu som løpsområde for sprint fredag, og skyteanlegget i Skytterkollen som arena lørdag og søndag . Det var ca. 2000 startende fredag, og 2500 lørdag og søndag. Raumar stilte med ca 30 deltagere på sprint og langdistanse, mens hele 45 Raumar-løpere deltok på mellomdistansen søndag.

På fredagens sprint var det Hedda Skatvedt som stor for den beste prestasjonen med en flott 8. plass i Norges-cupløpet (7. best av de norske). Med dette viste Hedda hvilket nivå hun har inne når det klaffer! For de øvrige Raumar-løperne i eliteklassene ble det mye rot. Anders Kronberg og Tommy Skårbø viste også gode sprint-takter og ble hhv. 3 i H55 og 4 i H40.

Anders fikk smaken av bronse på o-festivalen!

På lørdagens langdistanse viste igjen Anders Haga at han hører hjemme i norgestoppen med en flott 3. plass. Anders var ikke fornøyd med løpet sitt, syntes ikke det fungerte særlig bra, men det er slik det er å løpe i Vestmarka. Der er det aldri noen som får noe gratis, og alle synes det går tungt, og får noe tidstap. Vetle Ruud Bråten fikk en fin 8. plass, men hadde noenlunde samme følelse og kommentarer som Anders. Magnus ble nr 42. Han gjorde et godt løp, men tapte dessverre endel på at kompasset gikk føyken lenge før halvveis. Kristine gjorde også et godt løp lørdag, og ble nr. 11 i 17-18 (9. av de norske i NC). Dette var sesongbeste, og selv om godfølelsen ikke var helt på plass (som for gutta) et godt gjennomført løp hele veien. Også Hedda gjorde en god langdistanse og ble nr. 26, flott å se at hun har framgang nå også i skogen. I de øvrige klassene ble det bl.a. en fin 11. plass til Håvard Eik i H13.

På søndagens mellomdistanse var det nok en gang Anders som tog steget opp på pallen til en ny 3. plass! Vetle ble nr 6, og var bare 2.25 bak Magne Dæhli, mens Magnus ble nr
. 7 i E2-klassen, og Kristine nr. 24 i 17-18 etter en grov storbom midtveis.

I de øvrige klassene noterer vi seier til Hans Larsen i H85! Gode løp gjorde også Håvard som ble nr 11 og Gjermund Taje Skeie 19 i H13, og Gaute nr. 15 i H16.