Hjem > Nyheter > Klubbkveld ungdom/ jr/ senior med Silje Ekroll Jahren mandag 27. november

Klubbkveld ungdom/ jr/ senior med Silje Ekroll Jahren mandag 27. november

Vår kongepokalvinner av året, Silje, blir med oss på en lett treningsøkt mandag 27. november kl. 18.00 (info om sted kommer). Etter trening fra kl. 19.15 blir det pizza og foredrag med Silje.
Silje har vært på med på Norges VM-lag hele 5 ganger (bl.a. de 3 siste mesterskapene) med en bronse i stafett og 2 gode 8. plasser i sprint som beste resultater. Hun har også løpt World-Cup alle sesonger siden 2009, og løp jr-VM alle 4 junior-sesongene (2005-2008).
Hun vil bl.a. fortelle om overgangen fra ungdoms- til juniorløper, og videre til senior, i tillegg til å fortelle om karrieren, og målene videre. Foreldre og andre interesserte er også velkomne! Meld dere på her: (link) snarest.
Tags:

Share
  1. Ingen kommentarer enda.
  1. Ingen tilbakespor enda.