Hjem > Nyheter > Knallsterk KM-helg av Anders Haga, god stafett-innsats av ungdomslagene

Knallsterk KM-helg av Anders Haga, god stafett-innsats av ungdomslagene

27 august 2017

Anders begynner å vise at NM-formen er i anmarsj etter å ha vært skadeplaget tidligere i sesongen. I lørdagens KM-lang i Gansdalen i Fet hoppet han opp i H21, og tok en flott bronsjemedalje bare 2 minutter bak Audun Weltzien, og 44 sekunder bak Anders Nordberg i det fysisk krevende terrenget
. I stafetten søndag løp Anders 1
. etappe, og vekslet i tet nesten 2 minutter foran Emil Wingstedt og Haldens 1. lag. Raumar havnet tilslutt som ventet noe lenger ned på listene (nr. 25) etter at Tor-Arve og Emil hadde bommet litt
.

I KM-lang stilte forøvrig Raumar med hele 40 deltagere, og det ble KM-gull til Anne Grethe i D55, Anne Berit i D65 og Hans i H80. Ungdomsløperne gjorde greie løp og plasserte seg mellom 8. og 19
. plass, og de 6 løperne som stilte i 11-12 og N-åpen-klassene fikk også gode opplevelser.

I søndagens stafett fikk jentene en flott bronsjemedalje i D13-16, og gutta en fin 6. plass (kun 4 minutter opp til 2. plassen). Alle gjorde greie løp her. Jentene var blant medaljefavorittene på forhånd, og innfridde. Skulle de tatt seieren måtte de ha løftet seg opp mot sitt aller beste. Gutta begynner å få dreisen på stafettløping!

Fornøyde stafettungdommer!

Det ble forøvrig fort stor spredning i alle stafettløypene på grunn av krevende løyper både fysisk og o-teknisk, og tildels store gaflingsforskjeller i løypene. Det siste Raumar-laget i stafetten; H150-laget med Stein Arne, Dag og Øystein løp også bra og var i mål som nummer 12 (av 31 lag), men laget ble disket pga. feil brikkenummer på en etappe! Streng arrangør, og viktig å lære av til senere stafetter hvis dette er noe som kommer til å bli håndhevet……..