Hjem > Nyheter > Sterk Verdenscup-helg av Eskil og gode resultater av Anders i junior VM-uttak. Jentene på Unions-matchen gjorde også en fin figur.

29 mai 2017

Sist helg var det Raumar-løpere i aksjon i flere sammenhenger:

Eskil og Silje i Verdenscup i Finland

Eskil gjorde 3 gode løp i verdenscup-helgen i Finland. Etter å ha innledet med en grei 18. plass på sprinten torsdag fulgte Eskil opp med en sterk 6. plass på mellomdistanse lørdag og en enda bedre 5. plass på jaktstarten som avsluttet mini-touren søndag. Silje gjorde en flott sprint-kvalifisering med 10. plass torsdag formiddag, men sleit litt mer etterhvert. Hun ble hhv. nr. 21, 32 og 26 (sprint, mellom og jaktstart lang). Det rapporteres på UOKs hjemmeside at det o-tekniske fungerte greit, men farten var ikke bra nok denne gangen.

Eskil bør med dette være VM-klar på flere distanser. Vi krysser fingrene og håper Silje også kommer med. I VM-uttaksløpene for 2 uker siden viste hun at hun kan bedre enn dette!

Anders med gode jr-VM uttaksløp i Arendal

Anders leverte to gode løp i helgas jr-VM testløp, med hhv. 12 . plass på mellomdistanse og 10. plass på lang. Han har slitt med en kneskade en stund, og ikke fått lpt altfor mange o-løp til nå i sesongen
. Sett i lys av dette er dette svært bra resultater.

Unions-match-jentene med gode opplevelser

Kristine, Hanne og Pernille fikk prøvd seg i tøff konkurranse i Kungsbacka. På lørdagens langdistanse fikk Kristine en fin 14. plass etter noe tidstap helt på slutten av løpet. Hun var 3. beste AOOK-løper og dermed tellende i kretskampen. Hanne ble nr. 29, og Pernille (som løp i reserve-klassen) hadde en tid som ville holdt til 37. plass. Det var varmt, og fysisk krevende løyper i Frillesåsen.

Jentene klare for stafett

På søndagens stafett løp Kristine på kretsens 3. lag. Etter at laget ledet ut fra 1. veksling ble det dessverre storbom på 2. etappe, og Kristine på siste etappen løp ut som nr. 35. Det var god spredning, så til tross for et bra løp (17. beste etappetid) ble det 33. plass på laget tilslutt. Tilfeldighetene ville at Hanne løp ut ca. halvminuttet foran Kristine (for 7. laget), og Pernille mellom dem (for reservelaget). Hanne løp også bra (19. beste etappetid), og Pernille var godt fornøyd med erfaring i krevende o-tekniske løyper med gafling (kom inn ca 10 minutter bak Kristine og Hanne). Selve Unions-matchen var det Västergötland som vant for 2. gang på rad.