Hjem > Nyheter > Hanne, Kristine og Pernille til Unionsmatchen

Hanne, Kristine og Pernille til Unionsmatchen

24 mai 2017

Etter jevnt bra løping i vår har alle våre 3 d-15-16 jenter kvalifisert seg til AOOKs lag i Unionsmatchen som arrangeres i på Frillesåsen i Halland til helga. Unionsmatchen er en interkretskamp mellom 4 norske og 4 svenske o-kretser. Det er 7 løpere fra hver krets i hver av ungdomsklassene som konkurrerer, de 4 beste fra hver krets teller med sammenlagte tider. AOOK er ute etter revansje etter å ha blitt slått på hjemmebane av Västergötland i fjor. Pernille er tatt ut som «løpende reserve» og er med for 1. gang. Hanne og Kristine er med for hhv. 2. og 3. gang. Mer om Unionsmatchen her: http://www.unionsmatchen.com

Kristine i kretslagsdrakta i 2014

Tags:

Share
Kommentarer er stengt