Hjem > Nyheter > Snart åpner nettbutikken for bestilling av klubbtøy

Snart åpner nettbutikken for bestilling av klubbtøy

25 mars 2017

Vi er inne i sluttfasen med Kalas for å få åpnet nettbutikken for bestilling av klubbtøy og i løpet av neste uke vil den bli åpnet opp.

Designet blir litt endret, men ikke mer enn at vi kjenner oss godt igjen fra tidligere design. Det kommer noen nyheter også. Det blir et nytt stoff i tights som heter Goffrato og er mer komprimerende enn dagens tights. I tillegg kommer en hvit o-bukse som blir slik:

 

Tags:

Share
 1. Enok Kogstad Bergh
  11 juni 2017 @ 16:28 | #1

  Ønsker å kjøpe Gjerdrum O-lags dress. Enok bruker størrelse 170 i klær. Det er tipset om at han da trenger størrelse 4. Hvordan skal betalingen utføres? På nett eller i oppkrav? Takk for tilbakemelding.

  Beste hilsen
  Else Karin Kogstad
  Telef.:90529611

Kommentarer er stengt