Hjem > Nyheter > Reisebrev fra Bergen Sprint Camp

Reisebrev fra Bergen Sprint Camp

13 februar 2017


Hedda Skatvedt, Mathilde Sønsterudbråten og Ståle Sønsterudbråten reiste over fjellet til Bergen i helgen for å delta på Bergen Sprint Camp. Hedda fikk blant annet med seg en fin 4-plass. Info og resultater finnes her: Bergen Sprint Camp

 
Reisebrev fra reiseleder Ståle:
Etter 3 tøffe sprintkonkurranser ble Bergen Sprint Camp avsluttet med finale

on patient complaints and risk factors outlined by the sildenafil citrate • Grade as low, intermediate or high risk using simple criteria in Table V.

. Sammenlagtresultater fredag og lørdag delte deltagere inn i puljer à 6 stk
. Mulig vi allerede var utladet før konkurransen, for det var slitne bein og fokus på annet en seg selv som gjorde at Hedda stempla feil, reiseleder hadde fått nok og gikk mer en han løp og Mathilde løp en rolig tur i området vi løp i på lørdag. Men likevel, vi er storfornøyde med turen, opplegget og utbyttet. Neste år vil vi ha med flere!

Tags:

Share
Kommentarer er stengt