Hjem > Nyheter > Jentene på pallen i Vårstafetten

Jentene på pallen i Vårstafetten

23 april 2016

Raumars Jentelag (13-16) kom på en flott 3. plass i dagens Vårstafett i fartsfylt o-terreng ved Erte skianlegg utenfor Halden. Også guttelaget løp en godt gjennomført stafett og fikk en fin 17. plass. Det stilte i underkant av 40 stafettlag til start i begge klasser.

Hanne, Pernille og Hedda

På jentelaget fikk Hedda utfordringen med å løpe 1. etappe. Hun gjorde et kjempeløp, og var med i tetgruppa inn til veksling og vekslet som nr. 4 kun 4 sekunder bak. De 3 andre lagene i teten var Kongsberg, Fossum og Halden
. På 2. etappe løp Pernille også et flott løp, holdt følge med tetklynga (hvor Halden nå hadde sluppet) og vekslet som nr. 2 sekundet bak Kongsberg. Og Hanne fulgte opp med et sterkt løp og sikret 3. plassen 2 minutter bak Kongsberg i mål. Fossum ble nr. 2. Sterke favorittlag som Nydalen, Halden og Konnerud fulgte på plassene bak Raumarjentene.

På guttelaget ble det løpt svært jevnt. På 1. etappe løp Øistein et fint løp, og vekslet som nr. 22. På 2. etappe klatret laget til 18. plass. På 2. etappen stilte Raumar med 3 løpere, hvor 1. mann av disse til mål teller. De som løp var Even, Gaute og Stian. Even kom først inn av dem, men de andre to gjorde også fine løp. På siste etappe klatret Anders ytterligere en plass og de fikk 17 . plassen ca. 14 minutter bak vinnerne fra Kristiansand.