Hjem > Nyheter > 15-stafetten 2015

15-stafetten 2015

19 april 2015

 

Vi har gjort det før…3 ganger, OG vi kan gjøre det igjen. Men da trenger vi deg!

 

http://img4.custompublish.com/getfile.php/1479317.1434.rbedrqurra/raumar-vant-15-stafetten+2010.jpg?return=www.opn.no

 

 

15-stafetten er stafetten hvor vi viser bredden i Raumar orientering. Stafetten hvor gammel og ung, sprek og mindre sprek mixes i en hærlig blanding, hvor vi en sjelden gang kan løpe på lag sammen med gubben eller ungene. I tillegg er det lagkonkurranse for de opp til og med 12 år. Her stiller vi opp så mange som mulig, opptil 5 stk på hvert lag. Dere skal løpe sammen og finne så mange poster på 1 time.

Lørdag den 2 mai går årets stafett går fra Ellingsrud nord i Oslo, ja helt på grensen til Raumar land!  Dette bør være et fint utgangspkt for at vi klarer å stille 3 lag?…og mange lag i lagkonkurransen!

Innpisker Ståle ønsker at alle som ønsker å være med melder seg på via hjemmesiden så fort som mulig. da slipper jeg å drive innpisking ( men jeg gjør det gjerne).  Det viser seg hvert år at det er mange som ønsker å løpe, men ikke tørr å melde seg på. Det er ingen grunn til.Ta utfordringen, bli med og løp og gled deg til å diskutere kartet og løypene etter stafetten hvor vi inviterer til pølser, brus og kaker som en liten bankett…..for å feire at vi klarte å fullføre med 3 lag!! ( …og at vi vant hele 15-stafetten)

Det som er viktig når du melder deg på er at du oppgir riktig emit brikke nr. Dvs den emit brikken som du bruker til vanlig, som ikke er noen andre sin.!!!!  Oppgi også fødselsåret ditt!

Kan du ta med en kake så gi et hint i kommentar felt ved påmelding:)

 

Tags:

Share
Kommentarer er stengt