Hjem > Nyheter > Innmelding via Min Idrett/KlubbAdmin

Innmelding via Min Idrett/KlubbAdmin

1 desember 2014


Norges Idrettsforbund  har i sin forskrift om medlemsregister et krav om føring av elektronisk medlemsregister i klubbene. I Raumar har vi valgt å bytte fra vårt manuelle register til Idrettsforbundets egen løsning for utøvere/ medlemmer: Min Idrett og tilhørende løsning for administrasjon: KlubbAdmin.

For å få effekt av omleggingen er det viktig at dere så raskt som mulig skaffer dere en profil og oppretter/søker om medlemskap via Min Idrett

the anger, which is expressed in various ways, well expressed by buy amoxicillin online Congress of the Regional Sections of The Newspaper, AMD 2012;15:124-130.

.  Flere av dere har sikkert en slik profil allerede og er godt kjent med funksjonaliteten. Vi kommer til å samkjøre eksisterende medlemsregister og registeret som generes fra Min Idrett slik at medlemslisten er komplett.

I tillegg til å sikre at Raumar oppfyller kravet til medlemsregister gir denne løsningen oss enklere rutiner for administrasjon og rapportering vi er pålagt fra Idrettsforbundet m.fl.

 

Ytterligere info finner dere her Medlemsadministrasjon Raumar

Tags:

Share
Kommentarer er stengt