Hjem > Nyheter > EM i Portugal

EM i Portugal

17 april 2014

Eskil_stafett VM 2012Eskil Kinneberg har nettopp gjennomført sitt første internasjonale seniormesterskap, EM i Portugal. Han var tatt ut på sprint og langdistanse. I tillegg løp han på Norge’s 2.lag under stafetten. Langdistansen var nok hovedmålet. Her kvalifiserte han seg greit med en 7. plass i sitt kvalifiseringsheat (17 som gikk videre). I finalen ble det en 22.plass i det sterke feltet, kun litt over 6 min bak vinneren . Det var 20 km i ganske lettløpt og åpent terreng hvor man måtte godt ned på 4 tallet i km-tid for å hevde seg. Eskil var godt fornøyd med gjennomføringen, bare 30 sek tidstap på 4.posten. Med det var han beste U23-løper på distansen