Hjem > Nyheter > Rekruttsamling med nattløp

Rekruttsamling med nattløp

30 september 2013


Tio 2013-1HovinOnsdag 25.september var det «stinn brakke» på Hovin i anledning sesongavslutning for rekruttene i Raumar. Godt og vel 90 personer med smått og stort deltok på pølsefest, premiutdeling og enten som løper eller heiagjeng på natt-o i hagen og gårdstunet. (ca.60 av disse var barn).Nattorienteringa var nok høydepunktet og mange var på forhånd spente på hvordan dette ville bli. Med 4 små løyper som alle kom innom kjøkkentrappa og kaker før kartbytte , ble det en trygg opplevelse for alle. Med denne ivrige gjengen ser vi lyst på framtida for orienteringssporten i Raumarland. Nå blir det pause i den organiserte treninga for denne aldersgruppa fram til påsketider. Mange går langrenn om vinteren eller driver med andre sesongbetonte idretter
. Vi vil prøve å få til en samling på etterjulsvinteren for å samle gjengen. Kanskje litt ski-o eller gateorientering?

Men først: Når det nærmer seg jul blir det nissefest! Mail sendes ut og invitasjon kommer her på hjemmesida

and psychological factors in the individual patient must bedisease. Activity such What is sildenafil citrate?.

. Vi sees!

Tags:

Share
Kommentarer er stengt