Hjem > Nyheter > Amund nr 6 og Tiril nr 11 på HL-lang

Amund nr 6 og Tiril nr 11 på HL-lang

5 august 2013

Sandefjord vartet opp med noe av Vestfolds fineste o-terreng på søndagens langdistanse. På grunn av at terrenget var oppstykket av jordbruksarealer hadde løypelegger valgt å legge løypene mer som mellomdistanse, med mange poster. Dette satte store krav til konsentrasjon og kartlesning inn mot postene, og mikroveivalg for å unngå bush.

Nok en gang var det Amund som stod for Raumars beste prestasjon. Han hadde noe tidstap på 2. post, samt at han rotet med stiene på langstrekket til 5. Derfra og inn holdt han nesten samme fart som medlajevinnerne. Selv om medaljen glapp var dette en flott prestasjon av Amund, og hans beste på HL-lang.

Tiril (D16) gjorde også et greit løp og fikk premie på en fin 11 . plass! Hun fikk seg en «3 minutter» på 1
. post, men klatret deretter jevnt og trutt oppover på resultatlista.

I H15 hadde Anders ambisjoner om revansje etter lørdagens disk. Dessverre ville han nok litt for mye, og fikk en stor bom på 5. post (etter en bra åpning hvor han lå på 3. på posten før). I iveren etter å ta igjen det tapte glemte han å stemple på publikumsstrekket, og selv om han løpe et jevnt bra løp bortsett fra den ene postbommen ble det dessverre disk igjen. Tiden hadde holdt til 11. plass.

Mads fikk seg en runde på 1. post, men løp et greit løp i resten av løypa og fikk en 34. plass, mens Bjørnar hadde mye tidstap og tilslutt endte som nr. 72. han satset på spurten, og hadde der nestbest tid!

Synne fikk det heller ikke helt til. Hun fikk et par 2-minutters bommer tidlig, før hun hadde en lang god periode. Så ble det en 4-minutters på slutten, og tilslutt 39. plass (69. deltagere).

Mathilde stilte i D14-16 C, og hadde en god opplevelse. Hun fikk 7. plass av de 19 som stilte i denne klassen.

Oppsummert var nok resultatene i helga litt svakere enn ambisjoner og forventninger, men det er også positive erfaringer og ta med seg fra lange gode perioder og ellers mye lærdom.

Nå følger 2 dager med morsomme aktiviteter, knytting av sosialt nettverk, foredrag og disko før det hele avsluttes med kretsstafett onsdag!