Hjem > Nyheter > 37., 43. og 69.-plass for Anders i jr.VM

37., 43. og 69.-plass for Anders i jr.VM

5 juli 2013

Anders Vister avsluttet den individuelle delen av junior-VM med en 69.-plass på dagens sprint
. Dermed ble 37.-plassen stående fra langdistansen stående som den beste plasseringen
. På onsdagens mellomdistanse ble det en større bom tidlig i løpet, og til slutt en 43.-plass på Anders

.

Agata Stankiewicz løp også alle distanser, med dagens 27.-plass på sprinten som den klart beste plasseringen.

I morgen er det muligheter for betydelig bedre plasseringer. Anders løper førsteetappen på Norges førstelag, og har sammen med Sindre Rønning Huber og Borger Melsom mulighet til å kjempe om en medalje. Agata har også førsteetappen, for Polen 1. Stafetten kan følges på http://www.jwoc2013.cz/live?day=6 fra 10.00 (jentene) og 12.00 (guttene).