Hjem > Notiser > Sommerkarusellens første løp

Sommerkarusellens første løp

28 juni 2013


Det første løpet i sommerkarusellen gikk av stabelen ved Nordbytjernet i Ullensaker torsdag 27.juni

. 36 løpere deltok i løypene som var lagt av ungguttene Lars og Andreas

• «What has been the effect of your sexual difficultiessexual function and dysfunction with sensitivity toward sildenafil.

. De fikk skryt for løypene som var lagt på et kart som ikke gir de beste muligheter for lange løyper, men ga denne gangen nok utfordringer.Til dels store nedbørsmengder i løpet av dagen gjorde skogen våt, men noen var likevel tøffe nok til å ta et bad i Nordbytjernet etterpå.Alle underklubbene var representert så dette ble et realt Raumararrangement. Da håper vi enda flere finner vegen til Hurdal neste torsdag! Resultater

Tags:

Share
Kommentarer er stengt