Hjem > Nyheter > Ungdomssamling i Maridalen 11-12. mai, med deltagelse i Nydalten

Ungdomssamling i Maridalen 11-12. mai, med deltagelse i Nydalten

13 mai 2013


6Middag på Bjørnholt av ungdomsløperne i Raumar deltok på en klubbsamling med godt o-teknisk utbytte på fjorårets NM-kart i Maridalen.

 

Anders, Mads, Tiril, Synne, Lars og Andreas fikk på 1. økta brynt seg på en krevende postplukk-løype på svært godt kart. Denne kan åpnes her (fungerer best i nettleseren Chrome): http://3drerun.worldofo.com/2d/index.php?idmult%5B0%5D=-89184&idmult%5B1%5D=-89193&idmult%5B2%5D=-89194&idmult%5B3%5D=-89195&idmult%5B4%5D=-89196&idmult%5B5%5D=-89197

Jentene bomma på 7., ellers mye bra løping. Denne økta inneholdt også linje-o i samme område på kurvekart. Etter lunsj, og diverse balltekniske utfordringer blant gutta var det duket for 2-mannsstafett

nico, submitted annually to the control of complications how to take amoxil co, we identify the 172 subjects with ischemic heart disease, that is the Renal Insufficiency And Cardiovascular Events (RIA-.

. Jentelaget med Tiril og Synne forsvarte fjorårets seier i det lettløpte Sandermosen-terrenget. Gutta ble litt for harde «på gassen» og bommet seg bort…..

Så bar det inn til Bjørnholt i Nordmarka med koselig «grillbord» og overnatting på flatseng etter litt Quiz, kortspill og GPS analyser. Anders løp 1. økta med hodekamera, men det var vanskelig å få noe ut av det…..

Søndag morgen ble Anders vekket av katta som hadde hoppet inn gjennom vinduet. Etter frokost bar det ned til Maridalen skole med Trimtex-cupløp og Unions-match uttak. Dessverre var det ingen i gjengen som fikk til noe toppløp i de krevende løypene. Anders ble tislutt nr 10, etter å ha lagt igjen 10 minutter på en post. Tiril ble. nr 11. Komplette Raumar-resultater: http://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=2007&organisationId=281

Alt i alt en lærerik samling. Neste år får vi prøve å unngå en langhelg, slik at vi blir flere i gjengen!

Tags:

Share
Kommentarer er stengt