Kjempehelg av Anders i Skien!

25 mai 2013
Vister sølv

Anders med sølvmedaljen (Foto Asle Jahren)

Anders Vister løp inn til sølv i lørdagens NM sprint i Skien. Med et godt gjennomført løp, der bare et feil veivalg ble gjort, kunne han få sølvmedaljen rundt halsen. Dette var også det første uttaksløpet til junior-VM, så nå gjelder det bare å prestere i de neste løpene også! 15sekunder skillte opp til gullvinner Pedersli fra Trollelg . GRATULERER!

Også søndag viste Anders styrke, ved å ta nok en andreplass i mellomdistanseuttaket i Gulsetmarka. Etter et stødig løp(se GPS her), med kun et liten glipp til 8.post, var han 45sekunder bak Sindre Rønning fra Frol, som har trent en del med Raumar i vinter. Uttaksløpene fortsetter med sprint og langdistanse i Lillomarka neste helg! Kjenner vi Anders rett er han gira på en seier!

SONY DSC

Håvard i sprintfinalenI lørdagens sprint var Silje ganske fornøyd med den tekniske gjennomføringen av løpet, som holdt til 7.plass, men merker at farten ikke er som den skal etter skadeproblemene
. Håvard og Eirik gjorde en del ekstrasvinger mellom postene, og kom på 13. og 20.plass i 19-20 og 21.

I kvalifiseringen tidligere på dagen klarte ikke Torben, EskilG eller Ida å komme blant de 10 beste. Det var veldig tett, og i flere av heatene var grensa for finaleplass på 30-45sekunder!

Resultater kvalifisering
Resultarer finale

Søndag løp både Håvard (11.plass) og Eirik (35.plass) ok løp, men begge mente de hadde løpt med litt for liten risiko, og aldri hatt høy nok fart til å komme høyt på listene