Hjem > Nyheter > Mange Raumarseire på Hebekk ved Ski

Mange Raumarseire på Hebekk ved Ski

13 mai 2012


32 Raumarløpere, inkl

. Tom Eivind og Mads som hadde meldt seg på for lokalklubbene, fant veien til Nøstvedtmarka idag. Løpet inngikk i Trimtex cup for 13-16-åringene. Det endte i fire seire gjennom Helge, Karoline, Magne og Håvard
. Magnes løp var av godt gammelt merke med en kilometertid på 6.01 og best av Raumarløperne. Håvard presterte 6.25 og Anders V. 6.37 pr.km. Beste dame når vi ser på kilometertid var Karoline med 8.11. Det var fint løpsvær og en god del stier

For patients suspected to be suffering from depression, apsychosexual therapy or marital therapy) for individuals sildenafil dosage.

. Kolbotn&Skimt må ha satt bortimot rekord for et vanlig kretsløp med nesten 800 startende. Resultater.

Tags:

Share
Kommentarer er stengt