. plass på sprinten i jr-VM i Polen
. Forbundets sider har en mer utfyllende artikkel
.

Kart kan beundres på World of O.

Oppdatering 4. juli: Eskil tok 19. plass på langdistansen. Lene melder per SMS fra Polen: «Eskil var helt tom og kjørt fra start. Ikke noe særlig bom, bare kroppen som ikke ville. Foten [som han tro over under fortrening til mesterskapet] går greit. Med hvile tirsdag får vi håpe det hjelper.» Kart langdistanse

Oppdatering 6. juli: Eskil ser ut til å ha fått hvilt seg litt i går, og tok seg greit videre til morgendagens mellomdistansefinale etter å ha vinni heatet sitt med snaut 20 sekunder .

Oppdatering 7. juli: På dagens mellomdistanse løp Eskil inn til en ny podieplassering, med en delt 5. plass, 40 sekunder bak den tredelte (!) førsteplassen.