Hjem > Nyheter > Knut Valstads minneløp

Knut Valstads minneløp

22 mai 2011

Raumar fikk mange fine plasseringer i det røffe terrenget ved Bjartbakken under Knut Valstads minneløp. Sondre RB, Vetle C og Lene K vant alle sine klasser.

Terrenget som ble benyttet under Oppsals individuelle løp var i samme område som stafetten. Det var om mulig ennå mer krevende med flere passeringer av stuprekker, selvfølgelig litt avhengig av hvilken løype man løp. Det kom også litt regn utpå ettermiddagen selv om de store mengdene uteble.   Raumarresultatene.

Dette var siste uttaksløp til unionsmatchen for 13-16-åringene. Uttaket kommer snart. Best før dette løpet i de ulike klassene var, fra Raumar, Tiril nr.13 i D13-14, Anders og Amund nr.2 og 4 i H13-14, Karoline nr.4 i D15-16 og Vetle nr.15 i H15-16
. Han fikk null poeng forrige helg, men kan stryke det løpet siden to av tre teller.

Kretsens side om unionsmatchen.

Bildene under:

Lene Kinneberg og Terje Bråten rykket opp til D og H 50 i år . Lene vant D50 igjen, Terje løp også et brukbart løp idag.

Karoline og Heidi konsentrert før start.

Liv Haga plasserte seg midt på lista i D50.