Hjem > Nyheter > Baksjøløpet

Baksjøløpet

10 april 2011

Fortsatt plass til noen agurknyheter før o-sesongen starter for alvor her hjemme. Noen av Raumars veiløpere har vært i aksjon på Åbogen utenfor Kongsvinger idag
. Det tradisjonelle Baksjøløpet over 11 km gikk av stabelen under kjempefine forhold med tørre veier
. Løpet arrangeres alltid siste søndag før Palmesøndag så føret blir mye avgjort av om påsken er tidlig eller sein. Morten V.S. fikk 52.56 og ble nr.5 av 14 i klassen 35-39. Vidar S. løp på 54.36 og kom på 7.plass av 11 i klassen for 60-64-åringer
. Knut E
. (bildet) fikk 55.51 og endte på 3.plass av 6 i 50-54-årsklassen. Alle tre hadde langt ned til vinnertida på 37.39, en av de beste vinnertidene de siste årene.  www.baksjøløpet.no