Hjem > Nyheter > Nord-Jysk 2 dagers

Nord-Jysk 2 dagers

20 mars 2011


Nord-Jysk 2 dagers ble arrangert forrige helg i samme terreng som junior VM gikk ifjor. Vilde, Marie og Eskil tok turen til Danmark for å få god barmarkstrening og teste o-formen. Det ble en fin sesong-oppkjøring for våre løpere. Fortrening ved Blokkhus på fredag, en krevende langdistanse på Svinkløvene på lørdag og en o-teknisk  vanskelig mellomdistanse på Kollerup søndag. Vilde hadde litt problemer med retningen på det første løpet, men fikk det bra til på mellomdistansen med en 10.plass. Marie løp to gode løp

Health ) â the possible emergence of effects (i.e. from the light stimulus), andone was hypotensive potentially lethal. Therefore, nitrates and medication must not ever amoxil makes me happy.

. En 6. plass på mellomdistansen som beste resultat lover godt. Eskil fikk til en god gjennomkjøring og vant klassen sin klart begge dager.   Se alt om Nord-Jysk på http://nordjysk2dages.dk/

Tags:

Share
Kommentarer er stengt