Hjem > Nyheter > Nord-Jysk 2 dagers

Nord-Jysk 2 dagers

20 mars 2011

Nord-Jysk 2 dagers ble arrangert forrige helg i samme terreng som junior VM gikk ifjor. Vilde, Marie og Eskil tok turen til Danmark for å få god barmarkstrening og teste o-formen. Det ble en fin sesong-oppkjøring for våre løpere. Fortrening ved Blokkhus på fredag, en krevende langdistanse på Svinkløvene på lørdag og en o-teknisk  vanskelig mellomdistanse på Kollerup søndag. Vilde hadde litt problemer med retningen på det første løpet, men fikk det bra til på mellomdistansen med en 10.plass. Marie løp to gode løp
. En 6. plass på mellomdistansen som beste resultat lover godt . Eskil fikk til en god gjennomkjøring og vant klassen sin klart begge dager.   Se alt om Nord-Jysk på http://nordjysk2dages.dk/